Alpha City Run

Alpha City Run

Een nieuw sportevenement met als decor de parel van het oosten. Arnhem Alpha City Run, transformeert de stad in een grote uitdagende hindernisbaan die dwars door het centrum loopt. Plezier, uithoudingsvermogen en sportiviteit staan voorop. Alleen of samen met je team: are you ready to join the pack? Early Wolf prijzen, tot en met 31 juli: - 6,5km: € 30 - 13km: € 30 Regular, vanaf 1 augustus - 6,5km: € 40 - 13km: € 40 Vanaf 1 oktober: - 6,5km: € 50 - 13km: € 50

06 oktober 2024

1. Selecteer je wave

Kies hieronder eerst je wave. Let goed op dat er nog voldoende plek is voor het aantal plaatsen waarvoor je een reservering wilt maken.

2. Captain informatie

Voer hieronder wat informatie in over je groep. Na het afronden krijg jij als captain login gegevens zodat je je groep kan samenstellen.

Vul een geldig e-mailadres in zodat we kunnen controleren of we al een captain kennen met dit e-mailadres. Als dat zo is, dan kan je direct verder. Zo niet, dan hebben we wat extra informatie nodig.
Om er zeker van te zijn dat de ingevoerde data klopt vragen we je graag om het vorige veld (E-mail) hier nogmaals in te voeren.
Om er zeker van te zijn dat de ingevoerde data klopt vragen we je graag om het vorige veld (Wachtwoord) hier nogmaals in te voeren.